Skip to main content Skip to footer

Sponsoren

Algemeen

Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Sponsorinkomsten zijn naast contributies en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Dankzij deze aanvullende fondsen kunnen we contributies betaalbaar houden en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle “commerciële activiteiten” van de vereniging. Dit om wildgroei van sponsoring tegen te gaan, de belangen van bestaande sponsoren te beschermen en uniformiteit te hebben binnen DVC Appingedam. Sponsoren zijn altijd welkom, maar om de belangen van alle partijen goed te behartigen is het van belang dat dit via onze sponsorcommissie loopt.

Doelstelling

De sponsorcommissie heeft tot doel om de onderlinge contacten tussen de sponsoren onderling en de vereniging te bevorderen; onder andere door het jaarlijks organiseren van sponsor-evenement om te netwerken.

De sponsorcommissie draagt zorg en verantwoording voor het verder door ontwikkelen van ons sponsorbeleid met als doelstelling het behouden van de huidige sponsoren en het verder uitbouwen van het sponsorbestand. Op deze manier kunnen we de (sportieve) ambities binnen alle geledingen van de vereniging ook in de toekomst verwezenlijken.

Om dit onderdeel goed te laten functioneren zijn we altijd op zoek naar versterking van onze sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en onze vereniging.Heeft u interesse om sponsor te worden van DVC Appingedam?

De vereniging is natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op door een e-mail te sturen naar sponsorcommissie@dvcappingedam.nl of spreek één van de commissieleden aan, zie link voor de leden.

 

Kijk ook eens in onze brochure voor beschikbare sponsorpakketten.