TOP sponsoren

Stukadoorsbedrijf J. Bakker

Stukadoorsbedrijf J.Bakker is een dynamisch, vakkundig stukadoorsbedrijf gevestigd in Steendam. Met de beste materialen en de laatste technieken, realiseren wij iedere opdracht geheel conform uw verwachtingen. Wij verzorgen een keur aan diensten voor zowel particulieren, bedrijven als instellingen. Bent u op zoek naar een stukadoorsbedrijf met kennis van zaken,vakkundige mensen en alleen 100% kwaliteit is goed genoeg voor u? Dan bent u bij ons aan het enige juiste adres.

Lees meer

Bouwbedrijf Kooi

Bouwbedrijf KOOI is een zelfstandig familiebedrijf. Het bedrijf is in 1945 in Appingedam gestart en in zijn huidige vorm uitgegroeid tot middelgroot bouwbedrijf met circa 80 medewerkers. Bouwbedrijf KOOI is actief in alle takken van de bouwsport; van calculatie, werkvoorbereiding en projectbegeleiding tot de uitvoering en realisatie van het eindproduct op de bouwplaats.

Lees meer

Amasus Shipping

Amasus Shipping B.V. is een "full service" zeescheepvaartkantoor, gevestigd in Delfzijl. Amasus houdt zich al meer dan 35 jaar bezig met de bevrachting en "total ship management" voor een groot aantal rederijen, kapitein/eigenaren en haar eigen schepen.

Lees meer

Jumbo Appingedam

De Jumbo in Appingedam in gevestigd aan het Harddraversplein.

Lees meer