Toernooien

De commissie toernooien van DVC Appingedam zorgt voor de organisatie van het AMASUS Damster Jeugdtoernooi en voor het aannemen van uittoernooien voor alle jeugdteams. Getracht wordt in overleg met de leiders voor ieder team, naast het eigen toernooi, in ieder geval twee uittoernooien vast te leggen. Om bovengenoemde toernooien te organiseren hebben wij vele regionale contacten gelegd.

Zodra inschrijvingen op uittoernooien bevestigd zijn kunt u op de website een overzicht vinden waarop de toernooien per team zijn weergegeven. De toernooicommissie rekent erop dat leiders, spelers en ouders rekening houden bij het plannen van andere activiteiten. Het is heel erg vervelend wanneer teams, maar in het slechtste geval andere verenigingen, op toernooidagen worden geconfronteerd met afzeggingen.

 

Verenigingen die DVC Appingedam willen uitnodigen voor een toernooi kunnen gebruik maken van het volgende emailadres: toernooien@dvcappingedam.nl. Voor zaken aangaande het Damster Jeugdtoernooi kan gemaild worden met: djt@dvcappingedam.nl.

 

Leden

  • Danny Kremer (Damster Jeugdtoernooi)
  • Djamila Rozema (Damster Jeugdtoernooi)
  • Arend-Jan Rozema (Damster Jeugdtoernooi)

 

Verantwoordelijk bestuurslid: Anouk Maasen.