Landstra & de Groot webdesign

Landstra & de Groot webdesign is de communicatiesponsor van Stadsloop Appingedam

Wie is Landstra & de Groot 

Landstra & de Groot webdesign is sinds 1997 actief in de wereld van de webdesign. Toen de gemeente Appingedam in ’98 digitaal wilde gaan, werd Landstra & de Groot webdesign daadwerkelijk omgezet in een onderneming. In deze en volgende jaren heeft Landstra & de Groot webdesign een grote klantenkring opgebouwd. Daarmee groeide ook de kennis binnen het bedrijf. Landstra & de Groot webdesign is een ‘stabiele professionele partner’ geworden voor al uw internetactiviteiten.

Van huiskamer tot kantoor

Met de betrekking van het nieuwe kantoorpand op 11 januari 2008, breekt voor Landstra & de Groot webdesign een nieuwe tijd aan. Het betekende een grote stap in de professionalisering van het bedrijf, dat ruim tien jaar eerder gestart is ‘in de huiskamer’. Een centrale bedrijfsvoering, maakt dat het bedrijf zich anders kan profileren. Klanten kunnen nu op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur binnenlopen of bellen voor vragen.

Toekomstvisie

De strategie die Landstra & de Groot webdesign de laatste jaren heeft gehanteerd, heeft geleid tot de klantenkring zoals deze nu bestaat. Landstra & de Groot webdesign wil zich verder differentiëren en onderscheiden van haar concurrentie. Men wil aan de specifieke eisen van haar (toekomstige) klanten (blijven) voldoen; op het gebied van webdesign kan L&G alle wensen vervullen. Zo wil Landstra & de Groot webdesign zich niet beperken tot de eerder ontwikkelde CMS’en en bijbehorende modules. Voor specifieke wensen worden nieuwe producten op maat gemaakt. Daarnaast zijn specifieke toepassingen in ontwikkeling. 

Voor meer informatie kunt u gewoon binnenlopen in ons kantoor of surfen naar onze website: landstradegroot.nl.