Landstra de Groot Online Media

Landstra de Groot Online Media is de communicatiesponsor van Stadsloop Appingedam

Wie is Landstra de Groot Online Media 

Landstra de Groot Online Media is sinds 1997 actief in de wereld van de webdesign. Toen de gemeente Appingedam in ’98 digitaal wilde gaan, werd Landstra de Groot Online Media daadwerkelijk omgezet in een onderneming. In deze en volgende jaren heeft Landstra de Groot Online Media een grote klantenkring opgebouwd. Daarmee groeide ook de kennis binnen het bedrijf. Landstra de Groot Online Media is een ‘stabiele professionele partner’ geworden voor al uw internetactiviteiten.

Van huiskamer tot kantoor

Met de betrekking van het nieuwe kantoorpand op 11 januari 2008, breekt voor Landstra de Groot Online Media een nieuwe tijd aan. Het betekende een grote stap in de professionalisering van het bedrijf, dat ruim tien jaar eerder gestart is ‘in de huiskamer’. Een centrale bedrijfsvoering, maakt dat het bedrijf zich anders kan profileren. Klanten kunnen nu op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur binnenlopen of bellen voor vragen.

Toekomstvisie

De strategie die Landstra de Groot Online Media de laatste jaren heeft gehanteerd, heeft geleid tot de klantenkring zoals deze nu bestaat. Landstra de Groot Online Media wil zich verder differentiëren en onderscheiden van haar concurrentie. Men wil aan de specifieke eisen van haar (toekomstige) klanten (blijven) voldoen; op het gebied van webdesign kan LG OM alle wensen vervullen. Zo wil Landstra de Groot Online Media zich niet beperken tot de eerder ontwikkelde CMS’en en bijbehorende modules. Voor specifieke wensen worden nieuwe producten op maat gemaakt. Daarnaast zijn specifieke toepassingen in ontwikkeling. 

Voor meer informatie kunt u gewoon binnenlopen in ons kantoor of surfen naar onze website: landstradegroot.nl.