Zaterdag 22 juni jaarlijkse verenigingsdag van DVC Appingedam

Beste leden,

 

Zaterdag 22 juni aanstaande vindt de jaarlijkse verenigingsdag van DVC Appingedam plaats. Deze verenigingsdag staat wederom in het teken van familievoetbal met aansluitend een BBQ. Door een beschikbaar gesteld budget van de €50,- club zal er voor de jeugd t/m JO15 nog een bijzondere clinic georganiseerd worden. De informatie en aanmeldprocedure voor deze clinic zal volgende week gepubliceerd worden.

 

Het hoofdprogramma van de dag is het wel bekende '10x10 familievoetbal'. Hierbij is iedereen welkom om in het team mee te spelen: opa's en oma's, vaders en moeders, neefjes en nichtjes. Kortom: iedereen mag deel uit maken van het team, dus ook niet-leden. De teams worden dus niet ingedeeld op leeftijd/sterkte. Daarnaast is het verplicht om verschillende leeftijden in een team te hebben. Het is dus niet toegestaan om je in te schrijven met enkel spelers uit een veldteam waarmee je afgelopen seizoen in de competitie hebt gespeeld. Daarom vragen we jullie de namen door te geven van de personen die deel uit maken van het team. Het gaat tenslotte om de gezelligheid en juist de diversiteit in een team maakt het leuk! Het team moet uit minimaal 12 spelers bestaan en dient uiterlijk 11 juni opgegeven te zijn via activiteitencommissie@dvcappingedam.nl. Nadat alle teams verwerkt zijn zullen we de schema’s naar de personen mailen die de teams bij ons hebben opgegeven.

 

Opgeven kan met de volgende gegevens: Teamnaam + spelers die deel uitmaken van het team

 

Mocht je geen team op de been kunnen krijgen is het ook mogelijk om je alleen of met een paar personen op te geven. Wij zullen dan proberen om een team voor jullie samen te stellen.

 

Tijdens deze dag zullen we 's avonds aansluitend een gezamenlijke barbecue houden. Hier is geen opgave voor nodig dus je kunt last-minute nog besluiten om lekker aan te schuiven! .

 

We hopen jullie allen te verwelkomen op zaterdag 22 juni!

De activiteitencommissie