Wij stellen aan u voor: Menno Knot!

Binnen de voetbalvereniging DVC Appingedam zal ik mij even voorstellen als nieuw bestuurslid van deze mooie vereniging. Mijn naam is Menno Knot ik ben 45 jaar , en ik ben getrouwd met Mirjam zij is 38 jaar. Wij hebben twee kinderen; Leon, hij is 11 jaar en Merijn, hij is 8 jaar.

Wij zijn op 1 augustus 2018 in Appingedam komen wonen, en tot dusver met heel veel plezier. Wij hebben voor dat we in Appingedam zijn komen wonen, 15 jaar in Winsum gewoond. Wij wonen hier nu dus een jaar en vier maanden en nu al zo betrokken bij DVC.

Hoe komt dat?

Voor dat wij in Appingedam zijn komen wonen waren Mirjam en ik zelfstandig ondernemer. Via onze onderneming deden wij commercieel veel aan sponsoring bij heel veel voetbalclubs. Dat is ook de reden dat wij bij veel verenigingen ook wel bekend zijn. Zo ook bij verschillende mensen van DVC. Dat is dan ook de reden waarom wij er ook zo snel tussen zijn gerold.

Een andere belangrijke reden is dat wij ook graag iets terug willen doen voor de vereniging die ons ook veel geeft. Doordat wij enthousiast zijn en vorig jaar onze onderneming hebben verkocht kwam er wel weer wat tijd vrij om andere dingen te doen.
Na een aantal maanden in Appingedam te hebben gewoond werd ik benaderd om in de jeugd commissie plaats te nemen, dat heb ik gedaan. Niet veel later kwam de vraag om ook in de voetbal technische commissie plaats te nemen, ook dat heb ik gedaan.

Tot dat afgelopen zomer, bij de wedstrijd tegen FC Groningen, onze huidige voorzitter van het bestuur mij benaderde om in het bestuur plaats te nemen met de portefeuilles jeugdcommissie en VTZ (voetbal technische zaken) en daar heb ik ja op gezegd.

Zoals velen van jullie al weten zijn wij alle vier zeer betrokken en actief. Zo speelt Mirjam in het eerste dames team van DVC en is ze af en toe ook nog betrokken bij de dames 7 tegen 7. Verder is Mirjam leider van onder 9-1 waar onze jongste zoon Merijn in speelt. Zelf ben ik leider van onder 12-1 waar onze oudste zoon Leon in speelt. Daarnaast ben ik ook nog coördinator van een aantal jeugdteams, en vanuit verschillende andere functies nog verantwoordelijk voor een aantal jeugdteams en verantwoordelijk voor de selectieteams van de senioren.

Kortom; we proberen ons als gezin op een positieve manier in te zetten voor de club, en dit is mede mogelijk omdat wij vanaf het begin dat we bij de club kwamen heel warm zijn ontvangen, en dat is nog steeds zo. Daar willen wij jullie als vereniging ook heel hartelijk voor bedanken.  

Ik denk dat het vooral belangrijk is voor onze vereniging dat wij ons met z’n allen, ieder met zijn of haar talenten, positief inzetten voor de club. Want uit ervaring blijkt; veel handen maken licht werk.

Verder wil ik jullie als vereniging bedanken voor het vertrouwen dat ik van jullie heb gekregen om als bestuurder binnen deze nog jonge, maar mooie club te mogen werken.

Ik zal dan ook binnen mijn kunnen mijn uiterste best doen. Jullie mogen mij altijd appen, mailen, bellen of aanschieten op het voetbalveld voor vragen of opmerkingen.

Bedankt, ook namens mijn gezin.
Menno Knot.