Vrijwilligers: DANKJEWEL!

Vanaf 6 november is het de campagnemaand om de Groningse vrijwilligers te bedanken en anderen nieuwsgierig te maken naar vrijwilligerswerk. Vrijwilligers maken Groningen mooier, zowel provincie als stad.

Als voetbalvereniging zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Ondanks het feit dat wij maar liefst 160 (!!) vrijwilligers hebben zijn we ook altijd nog op zoek naar enthousiaste mensen. Binnenkort zal er een overzicht gepubliceerd worden met vrijwilligers vacatures (met o.a. kantinevrijwilligers, scheidsrechters, commissieleden etc).

De organisatie vrijwilligersgroningen heeft een mooie wall of fame ontworpen! Wil jij een vrijwilliger in het zonnetje zetten? Plaats zijn/haar/diens naam op de Wall of fame en vertel waarom het zo’n topper is.

Meer informatie hierover vind je op vrijwilligersgroningen.nl/bedankt. Hier lees je ook 10 inspirerende en hartverwarmende verhalen van vrijwilligers die zich inzetten voor stad en provincie!

Mogelijk heb je de vrijwilligers borden al in Appingedam zien staan. Wij hebben een mooie eigen versie gemaakt om onze vrijwilligers te bedanken. Diane en Nanon, bedankt!

Mocht jij nou geïnteresseerd zijn om vrijwilliger te worden bij de club, neem dan even contact op via vrijwilligers@dvcappingedam.nl. Reageer via een PB/DM op onze socials of spreek één van de bestuursleden aan.

Want, vele handen….. En samen zijn we de voetbalvereniging, voor en door de leden (en ouders)!


P.s. Vrijwilligers; 7 december is het de DAG van de vrijwilliger! Dan weten jullie dat alvast! 😉