VOORGESTELD: Nieuw kandidaat-bestuurslid ANOUK MAASSEN

Verheugd kunnen wij jullie melden dat we een nieuw kandidaat bestuurslid hebben! 

Hoewel Anouk pas bij de eerstvolgende ALV ‘officieel’ bestuurslid mag en kan worden, doen we wel alvast een voorstel rondje. Voor veel leden zul je nog wel een onbekende zijn Anouk… dus vertel! 

Hoe ben je bij onze club terecht gekomen? 

Eigenlijk op twee manieren: aan de ene kind doordat Kick, de zoon van mijn vriend en mijn bonuszoon, bij DVC Appingedam voetbalt (komend seizoen in JO11-1) en aan de andere kant doordat ik bij de activiteitencommissie ging.

Kun je wat vertellen over je jezelf en je eigen ‘voetbalverleden’?

Eerlijk gezegd heb ik niet zo’n groot voetbalverleden. Als klein meisje keek ik altijd al naar voetbal en mijn hele kamer hing vol met voetbalposters maar zelf heb ik nooit op het veld gestaan.

Wat is je beweegreden om toe te treden tot het bestuur?

Ik was al actief bij de activiteitencommissie en vind het leuk om wat te doen voor de vereniging. Ik zie nog veel kansen voor de club en wil het stukje plezier actief houden en blijven ontwikkelen. Ik ben iemand die van alles kan zien in en vinden van dingen en dan wil ik er ook graag wat mee doen. Door een actieve rol in de vereniging op me te nemen kan ik behalve iets vinden van dingen ook dingen doen.

Wat vind je belangrijk binnen een (voetbal)vereniging?

Ik denk dat een voetbalvereniging voor veel mensen een belangrijke plek is. Het is een plek om te sporten en samen te komen. Er ontstaan vriendschappen voor het leven en als ik zo om me heen luister, hebben veel mensen mooie herinneringen aan het voetbal. Volgens mij speelt de voetbalvereniging een belangrijke rol in de ontwikkeling van veel (jonge) mensen, op sociaal en sportief gebied. Als vereniging vind ik het belangrijk dat je je bewust bent van de rol en invloed die je samen hebt op veel levens. Dat betekent dat we samen normen en waarden hebben. Dat we met elkaar, voor elkaar zorgen en respect boven alles staat. Als je dit leest, denk je misschien veel blabla en dat begrijp ik. Maar toch is het voor mij een drijfveer. Concreet betekent dat dat ik mijn afspraken wil nakomen en anderen aanspreek op hun afspraken. En wil je meer weten? Spreek me aan op het voetbalveld en vraag het!

Zijn er verder nog dingen die je kwijt wilt?

Ik heb ontzettend veel zin om toe te treden tot het bestuur en voel me vereerd door de uitnodiging. Tot ziens bij de vereniging!


We wensen je veel plezier en succes met je bestuursfunctie bij onze club!