Voorbereidingen indelingen Jeugd seizoen 2023/24

Indelingen jeugdteams

Momenteel wordt druk gewerkt aan de indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen. Dit is, zoals elk jaar, een grote puzzel waar we met elkaar uit moeten zien te komen. Uitgangspunt is “voetballen op je eigen niveau”, waarbij ook oog gehouden wordt tussen sociale en voetbaltechnische aspecten. Bij de jongste jeugd tot en met de Jo10 (6x6 voetbal) ligt de nadruk vooral op het sociale aspect en wordt niet direct geselecteerd op voetbalkwaliteiten. Vanaf de Jo11 krijgen ook de voetbaltechnische aspecten een belangrijke rol bij de indelingen.

Gedurende het seizoen wordt altijd veel informatie over teams en spelers verzameld door de leeftijd coördinatoren en de Hoofd Jeugdopleiding. Daardoor is er al een goed zicht op alle spelers. In de maand juni gaat gewerkt worden aan de definitieve teamindelingen, waarbij ook de huidige en nieuwe trainers en leiders zullen worden betrokken.

Specifieke wensen m.b.t. indelingen

Als er specifieke wensen of aandachtspunten zijn voor de indelingen dan kunnen deze per mail ingediend worden bij de secretaris van de jeugdcommissie Derick Kluter (derickkluter@gmail.com). Met specifieke wensen en verzoeken wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, maar dat wil niet zeggen dat deze ook daadwerkelijk gehonoreerd kunnen worden. Alles hangt af van het samen kunnen stellen van evenwichtige teams qua aantallen, sociale aspecten en voetbalniveau.

Het streven is om de voorlopige indelingen voor het nieuwe seizoen uiterlijk eind juni bekend te maken via de website.

Wil je komend seizoen bij DVC Appingedam voetballen?
Als je komende seizoen bij DVC wilt voetballen dan kan door je aan te melden via de gele aanmeldknop LID WORDEN op de website, of via deze link.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vrijblijvend mee te trainen. Neem hiervoor contact op met onze Hoofd Jeugdopleiding Jan Medema, tel 06-51143822 of via de mail: janmedema52@gmail.com.