Voorbereidingen indelingen Jeugd seizoen 2022/23

Indelingen jeugdteams

Momenteel wordt druk gewerkt aan de indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen. Dit is, zoals elk jaar, een grote puzzel waar we met elkaar uit moeten zien te komen.

Uitgangspunt is “voetballen op je eigen niveau”, waarbij ook oog gehouden wordt tussen sociale en voetbaltechnische aspecten. Bij de jongste jeugd tot en met de Jo10 (6x6 voetbal) ligt de nadruk vooral op het sociale aspect en wordt niet geselecteerd op voetbalkwaliteiten. Vanaf de Jo11 krijgen ook de voetbaltechnische aspecten een belangrijke rol bij de indelingen.

Gedurende het seizoen wordt altijd veel informatie over teams en spelers verzameld door de leeftijd coördinatoren en de HJO. Daardoor is er al een goed zicht op alle spelers. In de maand juni gaat gewerkt worden aan de definitieve teamindelingen, waarbij ook de huidige en nieuwe trainers en leiders zullen worden betrokken.

Met specifieke wensen en verzoeken wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, maar dat wil niet zeggen dat deze ook daadwerkelijk gehonoreerd kunnen worden. Alles hangt af van het samen kunnen stellen van evenwichtige teams qua aantallen, sociale aspecten en voetbalniveau.

Het streven is om de voorlopige indelingen voor het nieuwe seizoen op maandag 4 juli bekend te maken via de website.

Wil je stoppen bij DVC Appingedam of wil je komend seizoen bij DVC Apppingedam voetballen?

Twijfel je of je wilt gaan voetballen of dat je gaat stoppen? Het zou voor de indelingen erg helpen als zo snel mogelijk weten wat je gaat doen. Als je wilt stoppen is het daarnaast heel belangrijk om je voor 1 juli af te melden, anders blijf je lid (met contributieverplichting) tot 31 december!

Dit geldt ook als je bij een andere vereniging gaat voetballen. Een overschrijvingsformulier is niet genoeg, je moet ook je lidmaatschap opzeggen. Opzeggen kan via ledenadministratie@dvcappingedam.nl.