Verplaatsing Oranje Festival naar zaterdag 3 juli

Beste ouders/verzorgers,

Op zaterdag 5 juni staat het Oranjefestival gepland bij DVC Appingedam. Een leuke voetbalochtend met diverse voetbalspelletjes andere activiteiten. U heeft uw kind(eren) voor deze ochtend aangemeld via de speciale website van de KNVB.

Afgelopen vrijdag 28 mei werd echter duidelijk dat de KNVB vanaf 5 juni weer gaat starten met het spelen van wedstrijdjes tussen verschillende verenigingen op de zaterdag. Voor voetballers de mooiste dag van de week. Hier hebben we lang naar uitgekeken en we zijn dan ook blij dat het eindelijk weer mag. Dit heeft echter wel gevolgen voor ons Oranjefestival.

Door het starten van deze Regiocup zullen vele deelnemers aan ons festival namelijk op andere plekken op een voetbalveld staan om wedstrijden voor de Regiocup te spelen en zij kunnen dan dus niet deelnemen aan het Oranjefestival. Ook veel van onze vrijwilligers zullen op deze dag andere voetbalverplichtingen hebben. Daarom hebben wij besloten het Oranjefestival te verplaatsen naar zaterdag 3 juli 2021.

Op deze wijze willen we dit bijzondere seizoen positief afsluiten met een schitterend festival. Hopelijk is/zijn uw kind(eren) dan ook van de partij. U hoeft ze niet opnieuw aan te melden. Mocht uw kind(eren) echter verhinderd zijn dan kunt u ze afmelden via derickkluter@gmail.com. Ook is het nog steeds mogelijk om uw kind aan te melden, die kan via deze link.

Hopelijk zien we jullie, deelnemers en ouders, allemaal op zaterdag 3 juli op ons Welleman Sportpark.

Met vriendelijke groet,

Namens de Jeugdcommissie DVC Appingedam