Update - Indeling jeugdteams DVC Appingedam seizoen 2018/19

-update 19-07-2018-

Bijgaand de nieuwste update van de ledenlijst (zie onderstaande link). Belangrijkste wijziging is dat we helaas genoodzaakt waren om ons Jo17-4 toch terug te trekken, aangezien hierin te weinig spelers overbleven om goed de competitie in te gaan. De spelers zijn inmiddels in andere teams ingedeeld.

Daarnaast zijn de meeste teams inmiddels voorzien van begeleiding. De namen zijn toegevoegd

-einde update 19-07-2018-

 

Indeling jeugdteams

Bijgaand presenteren wij de concept-indeling voor de jeugdafdeling van DVC Appingedam voor het seizoen 2018/19. Doordat tussen nu en de start van de competitie op 1 september altijd nog zaken gebeuren op het gebied van nieuwe en vertrekkende spelers zal de indeling begin september definitief worden gemaakt.

Klik op de link om de bijlage te openen: Indeling Jeugd DVC 2018-19 v publicatie 190717.pdf


De indeling is tot stand gekomen op basis van input van de trainers via het spelervolgsysteem over het afgelopen seizoen, de interne scouting, evaluatie van leiders over het afgelopen seizoen, selectietrainingen en input van de nieuwe trainers/leiders. Uitgangspunt van de indelingen is dat ieder op zijn of haar eigen niveau kan voetballen. Bij de selectieteams is vooral geselecteerd op voetbalkwaliteit. Bij de recreatieve teams is geselecteerd op een mix van kwaliteit en sociale aspecten. Twijfelgevallen blijven er alleen altijd, waarbij we soms ook keuzes hebben moeten maken. We hopen dat iedereen daar begrip en respect voor kan opbrengen.

 

Ondanks dat we hebben geprobeerd om zo zorgvuldig mogelijk de indelingen op te stellen kan het zijn dat een speler niet op de lijst is terecht gekomen. Mocht iemand niet op de lijst staan laat het ons weten, zodat wij de indeling kunnen aanpassen. Dit geldt ook voor spelers die nog niet als lid zijn aangemerkt, maar wel volgend seizoen willen voetballen.

 

Vervolgproces 

De meeste teams hebben wij al kunnen voorzien van trainers. Daarnaast zijn ook al enkele leiders bekend. De periode tot de zomervakantie zal gebruikt worden om de begeleiding van de teams verder in te vullen.

Mocht u leider of trainer willen worden bij een team, waar deze nog vacant is dan horen wij dat graag!

 

Vragen en/of opmerkingen n.a.v. de concept-indelingen

Jeugdleden of ouders/verzorgers die vragen of opmerkingen hebben ten aanzien van de  concept-indeling kunnen deze tot en met vrijdag 6 juli kenbaar maken door enkel en alleen een email te sturen naar de jeugdsecretaris Derick Kluter (derickkluter@gmail.com). Persoonlijke benaderen van commissieleden, coördinatoren, HJO is niet de bedoeling.

 

De vragen en opmerkingen zullen dan behandeld en beantwoord worden door de jeugdcommissie.