Update concept-indeling jeugdteams DVC Appingedam seizoen 2022/23

Er is een update beschikbaar gekomen op de teamindeling voor volgend seizoen. Zie link onderstaand.

Bijgaand presenteren wij de concept-indeling voor de jeugdafdeling van DVC Appingedam voor het seizoen 2022/2023. Doordat tussen nu en de start van de (beker)competitie op 3 september altijd nog zaken gebeuren op het gebied van nieuwe- en vertrekkende spelers zal de indeling begin eind augustus/ begin september definitief worden gemaakt .


Klik hier om de nieuwste versie van de indeling te openen.
 
Uitgangspunt van de indelingen is dat ieder kan voetballen, waarbij rekening wordt gehouden met niveau en sociale aspecten. Bij de totstandkoming heeft breed overleg plaats gevonden met trainers, leiders en waar nodig de betrokken spelers. Twijfelgevallen blijven er alleen altijd, waarbij we soms ook keuzes hebben moeten maken. We hopen dat iedereen daar begrip en respect voor kan opbrengen. 

Ondanks dat we hebben geprobeerd om zo zorgvuldig mogelijk de indelingen op te stellen kan het zijn dat een speler niet op de lijst is terecht gekomen. Mocht iemand niet op de lijst staan laat het ons weten, zodat wij de indeling kunnen aanpassen. Dit geldt ook voor spelers die nog niet als lid zijn aangemerkt, maar wel volgend seizoen willen voetballen.

Vervolgproces 

De meeste teams hebben wij al kunnen voorzien van trainers. Daarnaast zijn achter de schermen ook al enkele leiders bekend. De periode tot de start van de bekercompetitie zal gebruikt worden om de begeleiding van de teams verder in te vullen. 

Start trainingen

Op maandag 22 augustus starten de trainingen voor het nieuwe seizoen. Binnenkort verschijnt het nieuwe trainingsrooster op de website met de definitieve trainingstijden.
 

Vragen en/of opmerkingen n.a.v. de concept-indelingen

Alhoewel veel spelers en ouders al zijn ingelicht bij bijzonderheden rond deze indeling kan het voorkomen dat er nog vragen zijn. Jeugdleden of ouders/verzorgers die vragen of opmerkingen hebben ten aanzien van de  concept-indeling kunnen deze kenbaar maken door enkel en alleen een email te sturen naar de secretaris van de jeugdcommissie Derick Kluter (derickkluter@gmail.com). Persoonlijke benaderen van commissieleden, coördinatoren en/of HJO is niet de bedoeling.

De vragen en opmerkingen zullen dan behandeld en beantwoord worden door de jeugdcommissie.