Uitnodiging voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!'

Op woensdagavond 18 oktober 2017 wordt door de gemeente Appingedam een bijeenkomst georganiseerd voor vrijwilligers, (jeugd)leiders, trainers en ouders over hoe je de prestaties kunt verbeteren en je club sterker kunt maken. Het wordt een bijzondere bijeenkomst, want wij brengen die avond de humoristische voorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!'. Meld je nu aan. Dit mag je niet missen!

 

In de voorstelling, met een lach maar ook een traan, vertelt een vader over wat hij allemaal meemaakt, thuis en bij de club van zijn zoon waar hij ook de coach van is. Zijn zoon overweegt te stoppen met sporten. En ook de relatie met zijn tweede vrouw vertoont scheurtjes…

 

De voorstelling is gebaseerd op o.a. ‘Wel winnen, hè!’, de theatervoorstelling waar al 100.000 (!) mensen van genoten hebben. Die voorstelling wordt omarmd door NOC*NSF en 42 sportbonden. De reacties waren zeer enthousiast. Klik op de link voor Informatie over de voorstelling Dat schiet lekker op zo!.

 

De voorstelling op 18 oktober is voor vrijwilligers en ouders van sportverenigingen in de gemeente Appingedam. De avond vindt plaats in Kindvoorziening OPwierde, Wethouder Olthoflaan 4.

 

De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur (zonder pauze). Na afloop is er gelegenheid om na te praten.

 

Aanmelden

De toegang is gratis mits je je van te voren aanmeldt via:

http://datschietlekkeropzo.fikket.com/events/appingedam-18-oktober-2017/orders/new

 

Al benieuwd? Onderstaand de trailer van de voorstelling

https://www.youtube.com/watch?v=0ZyChTsul9A

Trailer van de voorstelling voor sportkantines 'Dat schiet lekker op zo!', voor alle vrijwilligers en/of ouders van de jeugdleden. Kijk voor meer informatie ...