Technische staf A- en Belofteselectie seizoen 2019-2020 DVC Appingedam staat!

Het seizoen 2019-2020 is nog niet in zijn geheel afgerond, maar de voorbereiding voor het nieuwe seizoen is al volop bezig. De technische staf voor de beide prestatiegerichte selecties herenvoetbal is inmiddels zo goed als rond. Hoofdtrainer Erwin Buurmeijer zal samen met assistent trainer Pieter Bijma en leider Bart Blokzijl er voor moeten zorgen dat de ambitie om zo snel mogelijk weer in de 3de klasse te voetballen gestalte krijgt.

Menno Hilverts is een nieuwe naam binnen DVC Appingedam. Menno is al jaren zeer actief in de voetbalwereld als trainer van 1e en 2de elftallen en woont met zijn gezin in Beerta. Hij  krijgt ondersteuning van leider Arne Dalman en gaat samen met Gerben Wollerich training geven aan de belofteselectie. Menno heeft de focus op het 2de elftal en Gerben op de JO19-1. De keepers zullen ook in het nieuwe seizoen weer getraind worden door keeperstrainer Tonnie Meijer.

Rudi Rondhuis, voorzitter en verantwoordelijk bestuurder voor technische zaken, is zeer content met deze staf voor het nieuwe seizoen. “Het zijn stuk voor stuk liefhebbers en passen goed binnen de cultuur van DVC Appingedam”. In de komende weken zijn er nog enkele selectietrainingen om alle spelers de mogelijkheid te geven om zichzelf te laten zien, daarna is het vakantie om vervolgens in augustus fris en fit weer te starten met het nieuwe seizoen.