Techniekdag herfstvakantie voor Jo7 t/m Jo13

In de herfstvakantie op dinsdag 24 oktober wordt er bij DVC Appingedam een gratis techniek dag gehouden  met als thema techniek training/balbeheersing op basis van de wereldberoemde ‘Coerver Methode’. Ook is er een keepersclinic. De techniek dag wordt mede mogelijk gemaakt door Voetbalschool Eemsmond, de KeepersKlas, de € 50 club en de trainers van DVC APPINGEDAM.

DVC APPINGEDAM hecht veel waarde aan de jeugdopleiding en is druk bezig om nog meer structuur aan te brengen en activiteiten te ontplooien. De techniek dag in de herfstvakantie is daarvan een goed voorbeeld.                                

Onder leiding van de trainers van Voetbalschool Eemsmond, de KeepersKlas en DVC APPINGEDAM wordt de jeugd door verschillende ervaren trainers op een uitstekende wijze getraind in leuke en leerzame oefenvormen. Daarnaast zullen er verschillende partijvormen worden gespeeld. 

De techniek dag is bestemd voor alle jeugdspelers in de leeftijdscategorieën Jo7  t/m Jo13 van DVC APPINGEDAM en wordt georganiseerd op de velden van het Burgemeester Welleman Sportpark in Appingedam.


Aandachtspunten tijdens de techniek dag

  • Lichaamsbeheersing
  • Funspelen
  • Balbeheersing
  • Passen/trappen/aannemen
  • Duel 1vs1 aanvallend & verdedigend
  • Scoren
  • Kleine en grote partijspelen


Talent, passie, doorzettingsvermogen en efficiënt en doelgericht trainen om beter te worden tijdens de techniek dag zijn de insteek van deze leuke dag, zodat alle spelers nog beter kunnen slagen in het huidige voetbal.

Keepersclinic

Voor de keepers is er op dinsdag 24 oktober een keepersclinic verzorgd door de KeepersKlas.

Er zal getraind gaan worden van 10 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur.Tussen 12 en 13 uur is er een gezamenlijke lunch, aangeboden door de € 50 club.

De deelname is gratis!  Dit mag je niet missen!

Schrijf je nu in via:  http://www.voetbalschooleemsmond.nl/inschrijven en kies bij  Ik schrijf mij in voor: Techniekdag.