Start van het nieuwe seizoen ’18 - ‘19

Het einde van het seizoen nadert! Dat betekent een rust periode voor ons allemaal. Hoewel…

Er lopen alweer veel zaken ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.
Het zal niemand ontgaan zijn, er is gestart met de aanleg van onze kunstgrasvelden. Sinds vorige week maandag zijn zowel veld 5 als het trainingsveld al omgeploegd voor de bouw van de wisselwoningen. Ook met veld 2 en 3 zijn ze druk bezig om de velden voor te bereiden op het kunstgras.

Inmiddels zijn we door bovenstaande ook eerder gestopt met de trainingen. M.u.v. de selectie trainingen en de A-selectie wordt er niet meer getraind door de teams.

A.s. zaterdag is de jaarlijkse verenigingsdag. Het gezellige familie toernooi en een (vrijblijvende) bbq staat op het programma. Ook zullen dan de jubilarissen gehuldigd worden. De verenigingsdag is dan ook het officiële eindpunt van het seizoen.

Voordat je het in de gaten hebt start het nieuwe seizoen alweer. Om voor iedereen duidelijkheid te scheppen willen we een aantal zaken even op een rijtje zetten wat betreft data.

16-06     Verenigingsdag
13-08     Start trainingen A-selectie *
20-08     Start trainingen beloften en selectie teams *
27-08     Start trainingen overige teams *
??-??     Openingsactiviteit kunstgrasvelden (nader te bepalen, afhankelijk van planning/realisatie)
01-09     Eerste ronde bekerwedstrijden
01-09     Kantine weer geopend op wedstrijddagen en do. avond (bij meer vrijwilligers ook op di/wo)
22-09     Start competitie

* De locatie bij start van de trainingen is volledig afhankelijk van de aanleg van onze kunstgrasvelden en het onderhoud van grasvelden. We communiceren dit uiteraard zo snel mogelijk als hier duidelijkheid over is.

.

Wij wensen iedereen een rustige, zonnige zomerstop toe. We hopen jullie allemaal a.s. zaterdag te treffen op onze verenigingsdag en daarna in augustus weer op of rondom de velden.

 

Het bestuur