Rick Medema nieuwe trainer B-selectie DVC Appingedam

In maart worden voor de spelers onder 27 jaar de trainingen hervat. Zo ook voor de spelers van de B-selectie bij DVC Appingedam. Vanaf dat moment neemt Rick Medema het “trainersstokje” over van de huidige trainer Menno Hilverts. Eerder was al afgesproken dat de huidige oefenmeester zou stoppen na dit seizoen, maar vanuit beide kanten lijkt dit een mooi moment om in te stappen voor de kersverse trainer Rick Medema.

Rick heeft een historie bij de beide fusieclubs v.v. de Pelikanen en v.v. Appingedam als voetballer en komt als oud Damster nog regelmatig bij DVC Appingedam te kijken. Voor hem een vertrouwde omgeving om te starten met zijn trainerscarrière.

Nu de competitie niet meer hervat gaat worden een goed moment om samen met de technische staf van de A-selectie in de komende periode al te starten met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Een nieuw seizoen waarin ook weer de nodige talenten uit de JO19 onderdeel gaan worden van het eerste en tweede elftal. Rick is mede daardoor erg gemotiveerd om samen met de toch al jonge selectie voor het nieuwe seizoen een DVC 2 neer te zetten die mee gaat strijden voor de prijzen.