Nieuws van de vrouwen

De VTZ kan met veel genoegen melden dat de technische staf van Vrouwen 1 zich ook volgend seizoen weer wil binden aan deze groep, veelal jonge, meiden. Gerrie Koster (trainer) en Eric Smidts (leider) beleven dit seizoen veel plezier aan hun functie. Na een opstartjaar waarin veel meiden over kwamen van de MO17 hopen ze volgend seizoen verder te kunnen bouwen aan het team. Wij wensen de heren en de speelsters nog veel succes toe de komende periode en uiteraard heel veel plezier en succes voor volgend seizoen, waarin we hopen dat er nog meer stappen gemaakt kunnen worden.

Naast deze ontwikkeling bij Vrouwen 1 is er een plotselinge vacature ontstaan bij Vrouwen 2 omdat voormalig trainer Danny Thijsen wegens verhuizing zijn functie per direct niet meer kon uitvoeren. Ook via deze weg veel dank voor wat je allemaal gedaan hebt Danny.

We zijn ontzettend blij dat we nu al een opvolger voor Danny hebben kunnen vinden in de persoon van Edwin van Dijken. Edwin is geen onbekende voor een aantal oud gedienden. In het verleden heeft hij als leider de Vrouwen 1 van de Pelikanen onder zijn hoede gehad. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we zullen komen tot een plezierige samenwerking.  Hij gaat het samen met Guda Parent verder oppakken, zij heeft al aangegeven ook volgend seizoen nog leidster van Vrouwen 2 te willen blijven.

 

Namens de VTZ

Marianna Kuizenga

Coördinator meisjes en vrouwenvoetbal