Nieuws van de 50euro club

Het afgelopen jaar hebben we als €50,- club weer een aantal mooie doelen kunnen realiseren. De vooraf ingebrachte ideeën werden op de algemene ledenvergadering toegelicht waarna de leden een keuze konden maken uit de aangedragen doelen.  

De leden hebben gekozen voor de volgende mooie bestedingen:

  • Een nieuwe geluidsinstallatie en speakers rondom het hoofdveld zodat de omroeper en de muziek weer luid en duidelijk te horen zijn.
  • Een prachtige trainingspak voor onze clubscheidsrechters, zodat ook zij er warm en duidelijk als clubscheidsrechters bij lopen.
  • Een nieuw scorebord voor langs het hoofdveld, zo kan de stand en de speeltijd door iedereen goed bijgehouden worden.
  • Een grootbeeld tv voor in de kantine. Hierop kan tv gekeken worden, kan de informatiesite draaien en hij kan gebruikt worden voor visuele ondersteuning tijdens bijeenkomsten.

 

Ook lid worden?

Vindt u/jij het nou ook de moeite waard om onze mooie vereniging op deze manier een extraatje te kunnen bieden? Wordt dan lid van de €50,- club.  U/jij doneert jaarlijks €50,-  en kunt op de ledenvergadering meebeslissen waar het te besteden bedrag dat de leden samen inbrengen aan besteed zal worden.  Meer info via de commissieleden van de €50,- club.

Tot slot wenst de €50,- clubcommissie u een sportief 2023!

Bart Beukema
Jeroen Kuizenga
Henk Stratingh