Lintje voor onze vrijwilliger Hein Dalman!

Op 26 april, een dag voor Koningsdag, is Hein verrast met een koninklijke onderscheiding. Dit was een totale verrassing voor hem. Met een smoes moest hij deze ochtend om 10.00 uur klaar staan. En zo kwam Hein, samen met vrouw Annemiek, rond 10.15 op de fiets aan bij de Nicolaikerk, waar de happening plaatsvond. De binnenkomst ging niet onopgemerkt; de aanwezige familie en DVC-ers haalden hem met luid applaus en gejuich binnen. 

Samen met 7 andere genomineerden kreeg Hein na een mooie toespraak van burgemeester Ben Visser zijn onderscheiding opgespeld. Hein werd benoemd als Lid in de Orde van Oranje Nassau. 

Een greep uit de toespraak van de burgemeester:
De heer Dalman is sinds 1984 onafgebroken verbonden geweest als trainer, begeleider, coördinator van voorheen v.v. Appingedam en v.v. de Pelikanen en sinds 2017 aan de fusie vereniging DVC Appingedam. Hij geeft op dit moment training aan de jeugd onder tien jaar en traint ook het dames team van 35 jaar en ouder. In het verleden heeft de heer Dalman bijna alle elftallen wel getraind, variërend van de jongste jeugd t/m de senioren, zowel de heren- als damesteams. Meneer Dalman is ontzettend positief en straalt dit ook uit naar zijn omgeving.

We feliciteren Hein met deze mooie onderscheiding en we hopen dat we nog lang mogen genieten van zijn voetbal-overbreng-kwaliteiten! 

Het bestuur