Jongerentop Groningen

Wat is de Jongerentop?
Op 7 Juni vindt de allereerste jongerentop in Groningen plaats. Een top waar 1000 jongeren tussen de 12 en 17 jaar uit het aardbevingsgebied aan de slag gaan met hun eigen toekomst middels gesprekken, dans, muziek, dans, sport en spel. Wat vinden jongeren tussen de 12 en 17 jaar belangrijk, wat is goed en wat moet anders in hun je eigen leefomgeving? De uitkomsten van de dag worden na de top ook daadwerkelijk uitgevoerd samen met jongeren en met behulp van organisaties, gemeenten en betrokkenen. 
 
DVC APPINGEDAM is dé locatie
De locatie voor deze eerste jongerentop is jullie vertrouwde sportplek: bij DVC Appingedam!
 
De jongerentop wordt een groot evenement in festivalsfeer. Een unieke dag en we vinden het leuk als je komt helpen!
26 maart van 16:30 - 18:00 uur organiseren we een aftrapbijeenkomst bij DVC, speciaal voor jullie als leden van DVC. Je krijgt een korte workshop over wat de jongerentop is, waar jij bij zou kunnen helpen en hoe je je aan kunt melden. Ook vragen we jullie om alvast mee te denken met de inrichting van het festivalterrein, jullie kennen de plek tenslotte het beste!
 
We vinden het wel fijn als je je even aanmeldt, zodat we weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Dat kan via dit formulier. Tijdens de bijeenkomst is er wat te eten, zodat je daarna gelijk door kunt naar je training. Ben je 18+ en wil je graag helpen, dan nodigen we je ook van harte uit om mee te doen, geef je dan ook op via het formulier!
 

Tot 26 maart !

De flyer van dit evenement is >hier< te vinden