JO13-2 doet collectief mee met Stadsloop Appingedam voor goede doel

Het team van DVC Appingedam JO13-2 gaat dit jaar collectief meedoen aan de jaarlijkse Stadsloop te Appingedam op zaterdag 27 juni!

Ze zullen gezamenlijk de longen uit het lijf rennen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel! Namelijk het Fonds Gehandicaptensport. Het simpelweg kunnen sporten is niet zo vanzelfsprekend als het klinkt, voor mensen met een handicap kan dit het geval zijn. Ook binnen het team zijn de spelers zich hier van bewust, te meer doordat een broertje van een speler een lichamelijke beperking heeft. Hierdoor zijn de spelers nog meer gebrand om zo veel mogelijk geld in te gaan zamelen.

Hoe kan er gedoneerd worden?

Uiteindelijk draait het er om om zo veel mogelijk geld op te halen, maar hoe gaat dat nu in zijn werk? Via de website van Pay-it-forward heeft het team een eigen pagina van waaruit mensen direct geld kunnen doneren. Pay-it-foward ondersteunt veel initiatieven om geld op te halen voor een breed scala aan goede doelen. Door gebruik te maken van hun middelen is ook geborgd dat al het gedoneerde geld direct op de goede plek terecht komt.

Link naar site om te doneren: Klik hier.

Sponsoren en acties

Er zijn al meerdere sponsoren gevonden die het initiatief van het team een  warm hart toedragen en al hun bijdrage hebben geleverd. Dit in eerste instantie door bij te dragen aan de speciale wedstrijdshirts met het logo van het Fonds Gehandicaptensport. Dank hiervoor! Met deze shirts wil het team nog meer aandacht vragen. Tevens zijn er flyers gemaakt en posters om uit te delen voor extra aandacht.

Komende periode

Er zullen de komende weken nog meerdere acties ondernomen worden om zoveel mogelijk aandacht en nog belangrijker, donaties, binnen te halen. En natuurlijk zal het team zich gaan voorbereiden om een zo goed mogelijk tijd neer te gaan zetten bij de Stadsloop! Hou daarom de website en social media goed in de gaten! Ga vooral ook het team volgen door op de "volg" knop te kikken (hartje) op de donatiepagina om zo op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.