Interview walking football bij DVC met Jan Medema

Wat is Walking Football bij DVC precies?

We trainen op dit moment om maandagochtend om 10 uur met een groepje van ongeveer 8 a 10 mannen. We hebben een  warming up en spelen daarna vaak 3 korte partijtjes, waarbij je alleen mag wandelen en niet rennen, alhoewel dat soms oogluikend nog wel eens wordt toegestaan.

Hoe lang bestaat Walking Football al bij DVC en hoe is het ontstaan?

We zijn nu ongeveer een jaar bezig en is ontstaan na een aantal bijeenkomsten met o.a onze voorzitter en iemand met ervaring met Walking Football.

Voor welke doelgroepen is Walking Football bij DVC?

Het is voor mannen en vrouwen vanaf 60 jaar.

Wat verwacht u de komende jaren van het Walking Football?

Wij willen graag nog wat meer mensen erbij zodat we de groep groter kunnen maken en  wedstrijdjes kunnen spelen en ook mee kunnen doen aan toernooien, die georganiseerd worden.

Wat maakt Walking Football bij DVC nou zo leuk?

Samen bezig en in beweging zijn met een groepje leeftijdgenoten op een ontspannen manier met veel gezelligheid en voetbalplezier.

Waarom zou je je moeten opgeven voor Walking Football bij DVC?

Je bent actief en ontspannen bezig, het is laagdrempelig, Iedereen kan meedoen. Het gaat om de gezelligheid niet om het winnen.

Zijn er nog andere zaken met betrekking tot het Walking Football bij DVC die u wilt belichten?

Sommigen mensen zijn wat argwanend als ze het woord Walking Football horen, maar ik zou zeggen kom eens kijken of doe eens een keer mee. Van Harte welkom.
Info en contact: Jan Medema 06 51143822

[Geplaatst 7-7-2023]