In memoriam - Doan Ibraimi

In memoriam Doan Ibraimi * 27-05-1986                     † 22-04-2022 


Dit weekeinde kregen wij het verschrikkelijke bericht dat, op slechts 35-jarige leeftijd, is overleden ons spelend lid Doan Ibraimi.

Doan was al in de periode van 1996-2001 lid van vv Appingedam, waarin hij bij de C-junioren trainde onder Dick Lukkien. Als 2e jaars B’er werd Doan ingelijfd bij de BVO Veendam. Na verschillende andere clubs werd Doan op 1 augustus 2013 weer lid van vv Appingedam, nu DVC Appingedam. Hij speelde samen met zijn broer Denis in het eerste van vv Appingedam, nadat deze van de standaard zondag, naar de standaard zaterdagklasse verhuisde.

In 2 seizoenen achter elkaar werd de 5e klasse ingeruild voor de 3e klasse en in het 3e seizoen werd zelfs de nacompetitie gehaald om naar de 2 e klasse te promoveren, dit lukt helaas net niet.

Naast het prestatief voetbal droeg Doan een aantal seizoen geleden zijn steentje bij aan onze club als trainer van de JO17-1, samen met Robert Zuidema.

De laatste paar jaren speelde Doan in DVC 5, waar het naast het voetballen ook goed toeven was, menig poker- en stapavondje werd georganiseerd.

Naast speler was Doan met zijn bedrijf ARDO Stucworld ook een gewaardeerd sponsor van onze club.

Afgelopen zaterdag hebben alle seniorenteams van DVC Appingedam een minuut stilte in acht genomen en heeft het eerste elftal met rouwbanden gespeeld. Een grote vriendengroep bewees Doan de laatste eer langs het veld en later op het terras.

De uitvaart van Doan heeft inmiddels in familiaire kring plaatsgevonden in Macedonië, zijn vaderland.

We wensen de familie, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte toe met dit enorme verlies. We verliezen in Doan een fijn en eigengereid persoon.

Bestuur DVC Appingedam