GRATIS WEDSTRIJDKAART FC GRONINGEN VOOR NIEUWE LEDEN!

FC Groningen biedt nieuwe leden (pupillen t/m 9 jaar) van amateurverenigingen de mogelijkheid om gratis de wedstrijd FC Groningen-Sparta Rotterdam te bekijken! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 20 oktober aanstaande in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De nieuwe leden dienen zelf een kaartje aan te vragen, dat kan via een formulier op de website.
 

JOUW EERSTE VOETBALERVARINGEN!


Voor het eerst ben je onderdeel van een voetbalteam. Samen met nieuwe vriendjes voetballen tegen een andere club. Wat is dat leuk! Naast je eerste keer zelf voetballen, moet je eerste bezoek aan een stadion ook bijzonder zijn. Samen met je vader en/of moeder (of iemand anders die samen met jou een fantastische middag wil beleven) in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Bekende spelers zien voetballen, daar kun jij nog veel leren!

Gratis kaart


FC Groningen biedt nieuwe leden (pupillen t/m 9 jaar) van amateurverenigingen de mogelijkheid om gratis de wedstrijd FC Groningen-Sparta Rotterdam in het Hitachi Capital Mobility Stadion te bekijken! Je kunt een kaart reserveren via:https://www.fcgroningen.nl/je-eerste-keer-voetballen