Geslaagde aftrap/opening fusie-feest-week!

We kijken terug  op een geslaagde opening en aftrap van onze fusiefeestweek en dus van de start van onze nieuwe vereniging.

Gisteravond werd de wedstrijd DVC 1 – FC Emmen 1 met grote belangstelling bekeken (rond de 600 bezoekers, uitslag 0-6). De aftrap werd verricht door de oudste leden van beide oude verenigingen en jongste leden van DVC. Ook waren de profvoetballers Arnold Kruiswijk en Mart Dijkstra, die hun voetbaljaren in Appingedam zijn begonnen aanwezig. Voorafgaand aan de wedstrijd werd in de Piet Sissingh home, in het bijzijn van alle andere sponsoren en genodigden, het contract ondertekend met de hoofdsponsor Meijer & Drenth. Een bijzondere avond voor de gehele nieuwe vereniging. Het bestuur ontving van zowel Sport2000 Mossel en de burgemeester een nieuwe wedstrijdbal.

Eerder in de middag hadden alle (oud) leden zich verzameld bij Paviljoen Overdiep. Tijdens het rondje varen op de Damsterveer werden vele herinneringen en anekdotes opgehaald. De jeugdspelers werkten op dat moment een clinic af waarbij spelers van FC Emmen aanwezig waren.

Via deze weg alvast een woord van dank aan alle sponsoren (en het bestuur van de BC) die het vertrouwen hebben uitgesproken middels een financiële bijdrage voor onze nieuwe vereniging. Daarnaast bedanken we nu ook de vrijwilligers die er voor gezorgd hebben dat deze openingsactiviteit zo goed verlopen is.

Na deze mooie start, zal de feestweek nog even doorgaan. Vanmiddag (woe.) is er een activiteit voor de jeugd van O7, O8 en O9. Deze vangt aan om 16.30 (in tegenstelling tot eerdere berichtgevingen). Vanavond om 19.00 uur speelt O19-1 een wedstrijd tegen FC Emmen O17-1.

Morgenmiddag is er nog een activiteit voor O15 en O17 waarna ’s avonds de kwalificatiewedstrijd Frankrijk – Nederland getoond zal worden in de kantine. Deze avond is overigens alleen voor de vrijwilligers die bij de fusie betrokken zijn.

Vrijdagmiddag komen alle meidenteams nog in actie en zaterdagmiddag zal er en onderling 7X7 toernooi plaatsvinden voor alle senioren en O19 (voor de teams niet hoeven te spelen).

De week wordt afgesloten met een supergezellig feest in de feesttent met medewerking van de band Face to Face!

Overige nieuwsberichten zijn te vinden op onze social media kanalen:
Twitter: @dvcappingedam
Facebook: dvcappingedam

Het bestuur