FC Groningen on Tour bij DVC Appingedam

Geef je nu op voor FC Groningen on Tour bij DVC Appingedam op vrijdag 16 oktober!

FC Groningen gaat in de herfstvakantie on Tour naar Appingedam toe en geeft een dag lang trainen. Bij FC Groningen on Tour krijgen kinderen voetbaltraining van gedreven en professionele trainers van FC Groningen. De activiteit begint ’s ochtends om 9.30 uur en duurt tot 15.30 uur. 

Tijdens deze dag laten we je kennis laten maken met de FC Groningen trainingsmethode en staat de hele dag één voetbalthema centraal. Daarnaast werken we op de voetbaldagen met de FC Groningen discipline, waarin onder andere rust, voeding en structuur centraal staat. Deelnemen aan de trainingsactiviteiten van FC Groningen on Tour kost 42,50 euro per persoon. FC Groningen doet aan DVC Appingedam een afdracht van 7,50 euro per deelnemend kind.

Iedereen in de leeftijdscategorie van 6 t/m 14 jaar kan zich aanmelden voor de FC Groningen on Tour voetbaldagen. Het maakt niet uit op welke positie op welk niveau je speelt. De FC Groningen trainers gaan jou helpen en tips geven om je te ontwikkelen als voetballer. De trainingsgroepen worden ingedeeld op basis van leeftijd en bestaan maximaal uit 12 spelers/speelsters. Naast de hele dag trainen als een FC Groningen prof, ontvang je een FC Groningen gadget, een certificaat van deelname en een sportlunch tijdens de dag zelf.

 

Opgeven voor FC Groningen on Tour is mogelijk via https://www.fcgroningen.nl/trainenalseenprof/ontour