Extra techniektraining voor de jongste jeugd

Onlangs is onze jeugdopleiding officieel door de KNVB gecertificeerd. Een belangrijk onderdeel daarvan is dat we alle jeugdspelers gelijke kansen willen bieden om zich te ontwikkelen. Daarom zal met medewerking van voetbalschool Eemsmond vanaf vrijdagavond 17 maart extra techniektraining worden aangeboden. Deze trainingen zullen op 9 avonden gegeven worden. Afhankelijk van de opgaven zal een rooster gemaakt worden en zal duidelijk zijn hoe vaak een ingeschreven speler mee kan spelen. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en beschikbaarheid van gekwalificeerde trainers.

Deze trainingen zijn specifiek bedoeld om de basistechniek van de spelers verder te ontwikkelen. Denk hierbij aan dribbelen, passeren, aan- en meenemen, passen, schieten en de bal afpakken van de tegenstander. Om goed individueel aandacht te kunnen geven zullen de trainingsgroepen niet groter zijn dan 10 spelers.

De trainingen maken geen onderdeel uit van de reguliere trainingsopzet en zijn ook niet verplicht. Spelers kunnen zich vrijwillig aanmelden, maar wij verwachten daarbij wel een gemotiveerde houding. De groepen zullen per leeftijdscategorie worden ingedeeld. Aan de trainingen zijn geen extra kosten verbonden.

Voor wie      

Alle jeugdleden van DVC Jo7 t/m Jo12 die gemotiveerd zijn om extra techniektraining te volgen.

Data

  • 17, 24 en 31 maart
  • 7, 14 en 21 april
  • 12, 19 en 26 mei    

Hoe laat   

18:00u (jongste groepen) en 19:00u (oudste groepen)

Hoe vaak

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kan dat elke week, 1x per 2 weken of 1x per 3 weken zijn. De reden is dat we met groepen van maximaal 10 kinderen willen werken om optimaal aandacht te kunnen geven. Als alle inschrijvingen bekend zijn volgt een rooster.

 
Aanmelden kan via de website van voetbalschool Eemsmond, www.voetbalschooleemsmond.nl via de knop inschrijven Techniek DVC. Aanmelden kan uiterlijk tot zondag 12 maart.