DVC start volgend seizoen met een Vrouwen 2 elftal

Het is al een aantal jaren geleden dat er gesproken kon worden over twee vrouwenelftallen bij de club, maar volgend seizoen wordt dat toch weer gerealiseerd. Doordat meidenvoetbal een enorme boost gekregen heeft en de vereniging hier de laatste jaren in geïnvesteerd heeft is het mogelijk om volgend jaar ook een vrouwen 2 in te schrijven bij de KNVB.

Dit team zal grotendeels bestaan uit jonge meiden die vanuit de eigen jeugd doorstromen. Deze ontwikkeling past helemaal in de ambitie die de club samen met @ING-Nederland uitgesproken heeft om het meiden/vrouwenvoetbal naar een hoger plan te tillen.  DVC is er trots op dat we ook voor deze groep een ervaren rolmodel gevonden hebben om de trainingen te gaan verzorgen in de persoon van Lidy Postma. Zij heeft zelf jarenlang in dames 1 van v.v. De Pelikanen gevoetbald en ook bij die club vele jaren ervaring opgedaan als trainster. Naar een leider zijn we nog op zoek, lijkt je het leuk om deze meiden te begeleiden op zaterdagen, neem dan even contact op (marianneybos@hotmail.com). 

DVC zal volgend seizoen met verschillende meisjesteams, 2 vrouwenelftallen, een 7x7 35+ team en een zaalteam aan de competitie gaan deelnemen. Lijkt het jou leuk om een van deze teams te komen versterken, je bent van harte welkom!