DVC doet ook dit jaar weer mee aan Rabobank Clubkas actie!

Ook dit jaar doet DVC Appingedam weer mee aan de Rabobank Clubkas actie! Dit gaat dus inhouden dat de komende periode we veel op social media aandacht zullen vragen hiervoor. Dit om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor onze club! Onderstaand een korte uitleg deze actie en hoe jullie ons hierbij kunnen helpen!

 

Rabobank stelt een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Noord-Groningen hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Dus als je lid bent van Rabobank Noord-Groningen dan kun je op ons stemmen. In totaal wordt er € 55.000 verdeelt onder 185 aanmeldingen.

Vorig jaar heeft de stemronde € 450 voor de vereniging opgebracht. Toen is er gestemd voor de vervanging van het kassahokje bij de ingang van het sportveld. Binnenkort komt hier ook het nieuwe hokje te staan.

 

Doel van dit jaar:

Dit jaar wordt het geld bestemd voor de nieuw te bouwen kleedaccommodatie. Hiervoor is veel geld nodig!

 

Wat gaan we doen:

Klanten van Rabobank Noord-Nederland kunnen van 12 februari tot en met 28 februari hun stem uitbrengen. Hoe meer stemmen op een bepaalde vereniging hoe meer geld richting hun clubkas. Kortom: het is zaak dat we zoveel mogelijk stemmen verzamelen! Dit gaan we proberen door veel op social media aanwezig te zijn en daardoor veel mensen te bereiken.

 

Klant van Rabobank Noord-Nederland? Klik op deze link op direct te stemmen: KLIK HIER.

 

Wat kunnen jullie als leden doen:

Het helpt natuurlijk als iedereen die de berichtgeving op social media volgt dit deelt / retweet / liked etc. Vriendelijk verzoek dus aan jullie om ons hierin te steunen!

 

Stem dus allen op DVC Appingedam!!!!Ap Ploegh
Penningmeester DVC