DVC Appingedam start voorbereiding nieuwe seizoen

De voorbereiding richting het nieuwe voetbalseizoen is bij DVC Appingedam op 1 juni begonnen. De A-selectie en B-selectie zijn gezamenlijk gestart met de eerste trainingen.

In de afgelopen maanden is er veel gebeurt binnen de selecties van de DVC Appingedam. Meerdere spelers vertrokken, maar bij de grote groep spelers die bleven zit veel energie om samen met de technische staf en de versterkingen die zijn gekomen er een mooi nieuw seizoen van te maken. Dit gaat ook zeker gebeuren. Het publiek gaat veel eigen jeugdspelers binnen de lijnen zien in de eerste twee prestatie elftallen van de club. De VTZ-commissie is trots dat maar liefst zes spelers vanuit de eigen jeugdopleiding doorstromen.

Naast deze eigen talenten komen keeper Tymen Hogendorp (NEC Delfzijl) en Peter van Hunnik (Holwierde) de DVC kleuren in het nieuwe seizoen verdedigen. Tymen heeft eerder onder de lat gestaan bij verschillende teams van DVC, waaronder het 1e elftal. Peter heeft als voorhoede speler  het afgelopen seizoen voor Holwierde gespeeld en in de jaren daarvoor bij NEC Delfzijl.

DVC Appingedam is in het afgelopen jaar expliciet begonnen met een lange termijn voetbalplan. Op basis van de vier speerpunten; Plezier-Aandacht-Ontwikkeling en Prestatie, gaat er in de komende jaren gewerkt worden om stap voor stap voor alle leden het voetbal nog aantrekkelijker te maken. Dit alles met de bovenliggende missie: Voetbal voor iedereen!