DVC A-selectie in voorbereiding vanaf 12 augustus 2017

De A-selectie van DVC Appingedam is reeds geselecteerd en de eerste trainingen liggen achter ons. Nu is er een periode van rust. Om de mannen niet geheel los te laten heeft de technische staf een boekje aan alle selectiespelers overhandigd waarin ze kunnen lezen hoe de conditie op peil gehouden kan worden en de belangrijkste data in de voorbereiding. Verder is er een hoofdstuk opgenomen over een aantal uitgangspunten gebaseerd op de bovenliggende waardes van onze nieuwe voetbalclub. Een mooie boodschap voor iedereen binnen onze club, jong en oud!

 

DVC Appingedam, de basis

Als fusieclub van VV Appingedam en VV de Pelikanen wil DVC Appingedam graag het beste van beide clubs combineren. Niet alleen op gebied van spelers maar ook op gebied van visie, doelstellingen, gezelligheid. Daarnaast is er ruimte voor een ieder om zijn eigen draai en input hieraan te geven. Het motto van de fusie is niet voor niets, voetbal voor iedereen, plezier, prestatie en gezelligheid.

Voor komend seizoen zijn de volgende punten de richtlijn voor de club en in het bijzonder voor de A-selectie.

DVC Appingedam, de Damster Voetbal Club. Bekijk wat de “Damster” voor jouw kan betekenen, spiegel jezelf aan onderstaande termen en zie of er voor jou wat te verbeteren valt en waar er als team winst te halen valt.

Discipline – Afspraken nakomen, taken uitvoeren, structuur inbouwen

Ambitie – Doelen stellen als club, team en persoon.

Motivatie – De bereidheid om doelen te halen en daar voor te werken

Sportief – Op het veld, onderling. Fit zijn en blijven.

Team – Samen bereik je meer, samen kan je meer, samen heb je elkaar nodig.

Enthousiast – Passie, positieve motivatie uitstralen, elkaar tot een hoger niveau stuwen.

Respect – Voor je medemens, officials, club, medespeler, tegenstander, trainer & supporters.