Corona update n.a.v. de persconferentie op 18 juni 2021

Yes! Versoepelingen in sneltreinvaart!

Het allermooiste bericht is toch wel dat er vanaf zaterdag 26 juni weer publiek welkom is op ons sportpark. Uiteraard wel met inachtneming van de 1,5 meter tot elkaar en we rekenen op ieder zijn verantwoordelijkheid m.b.t. de basisregels (handen wassen en thuisblijven bij klachten).
Dit bericht is ook zeer welkom vanwege het Oranjefestival op 3 juli (wat tevens de laatste activiteiten dag op het sportpark is namens DVC).

De kantine mag deze laatste zaterdagen open (blijven) zonder dat er regels zijn m.b.t. het aantal personen. Wel geldt in de kantine en op het terras ook nog de 1,5 mtr regel. Het gebruik van de overige ruimtes met meerdere personen is ook weer mogelijk. Via deze link is het openingsplan in te zien zoals deze gepubliceerd is door de Rijksoverheid.

Alvorens wij iedereen een hele fijne vakantie wensen willen wij jullie wel nadrukkelijk vragen om de regels in acht te nemen nadat je van vakantie terugkomt (m.b.t. quarantaine, terug vanuit risicogebieden etc) en weer kan/mag trainen. We weten op dit moment niet hoe de stand van zaken in augustus zal zijn maar we gaan ervan uit dat eenieder daarin zijn verantwoordelijkheid neemt.

We wensen iedereen nog veel plezier deze laatste voetbalweken en wensen iedereen een hele fijne
vakantie!