Corona update 19-11-2021

Het zal niet onopgemerkt zijn gebleven dat de coronamaatregelen bijna wekelijks veranderen,  vandaar deze update na onze bestuursvergadering van 18-11-2021.

Gelukkig gaan alle trainingen en ook de competitiewedstrijden nog door. Helaas zijn toeschouwers door de aangescherpte coronaregels daarbij niet langer welkom. Dat betreuren wij ten zeerste, maar op dit moment is dat wel de situatie. Alleen personen die functioneel aanwezig moeten zijn zoals spelers, trainers, coaches, staf, vrijwilligers, officials en ouders die rijden mogen langs de lijn plaatsnemen. 
 
Vanwege de aangescherpte regels voor sportkantines is besloten om onze kantine op doordeweekse dagen gesloten te houden. Op zaterdagen is de kantine open van 08.00 tot 18.30 uur. De kantine is dus alleen geopend voor de sporters en de functionarissen en vrijwilligers. Voor de kantine gelden vaste zitplaatsen. Daarnaast is het dringende verzoek om het bezoek aan de kantine zo kort mogelijk te laten duren. Zo dragen wij als voetbalvereniging bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Voor onze accommodatie blijft het volgende van kracht:

- Iedereen vanaf 18 jaar die ons gebouw betreedt (ook doordeweeks) wordt geacht een geldige QR-code (coronatoegangsbewijs, CTB) te hebben. Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Deze uitzondering geldt niet voor ouders die meerijden naar uitwedstrijden. 
- Voor de wedstrijddagen zal er zowel controle zijn óp het sportpark om in de gaten te houden wie er zich bevindt als bij de ingang van onze kantine. 

Wellicht ten overvloede, maar nog even de basisregels op een rij:
• Testen bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je al gevaccineerd bent.
• Bij een positieve test: blijf thuis en vermijd contact met anderen, ook als zij gevaccineerd zijn.
• 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm jezelf en anderen.
• Schud geen handen.
• Was vaak en goed je handen.
• Hoest en nies in je ellenboog.

 

AFGELASTING ALV 

Vanwege de geldende maatregelen hebben wij ook besloten dat onze Algemene Ledenvergadering op vrijdag 26 november niet door zal gaan. We zullen deze verplaatsen naar een later moment, afhankelijk van de corona-ontwikkelingen.

We hopen op jullie begrip en medewerking. 

Het bestuur.