Concept-indeling jeugdteams DVC Appingedam seizoen 2017/18

Concept-indeling jeugdafdeling DVC Appingedam

Bijgaand presenteren wij de concept-indeling voor de jeugdafdeling van DVC Appingedam voor het seizoen 2017/18. Doordat tussen nu en de start van de competitie op 2 september altijd nog zaken gebeuren op het gebied van nieuwe en vertrekkende spelers zal de indeling begin september definitief worden gemaakt.

Zorgvuldig proces

De indeling is tot stand gekomen na een lang en zorgvuldig proces van input vragen van de huidige trainers en leiders, selectietrainingen en besprekingen met trainers en leiders. Uitgangspunt van de indelingen is dat ieder op zijn of haar eigen niveau kan voetballen. Bij de selectieteams is vooral geselecteerd op voetbalkwaliteit. Bij de recreatieve teams is geselecteerd op een mix van kwaliteit en sociale aspecten. Twijfelgevallen blijven er alleen altijd, waarbij we soms ook keuzes hebben moeten maken. We hopen dat iedereen daar begrip en respect voor kan opbrengen.

Ondanks dat we hebben geprobeerd om zo zorgvuldig mogelijk de indelingen op te stellen kan het zijn dat een speler niet op de lijst is terecht gekomen. Mocht iemand niet op de lijst staan laat het ons weten, zodat wij de indeling kunnen aanpassen. Dit geldt ook voor spelers die nog niet als lid zijn aangemerkt, maar wel volgend seizoen willen voetballen.

De meeste teams hebben wij al kunnen voorzien van trainers en/of leiders. Bij sommige teams zoeken wij hiervoor nog naar mensen. Mocht u leider of trainer willen worden bij een team, waar deze nog vacant is dan horen wij dat graag.

Vragen en/of opmerkingen n.a.v. de concept-indelingen

Jeugdleden of ouders/verzorgers van jeugdleden die vragen of opmerkingen hebben ten aanzien van de concept-indeling kunnen deze tot en met vrijdag 23 juni kenbaar maken door een email te sturen naar secretaris@sjo-dvc.nl. De vragen en opmerkingen zullen dan behandeld en beantwoord worden door het jeugdbestuur/jeugdcommissie.