Belangrijk nieuws m.b.t. Mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

Vanaf het seizoen 2017/’18 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier (mDWF). Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app van de KNVB mogelijk zijn. 

Het DWF invullen via de pc is dus niet meer mogelijk! De wedstrijdzaken-app is nu al te downloaden via de Apple-store of Google Play voor Android telefoons. Registratie (inloggen) moet via het emailadres welke je hebt opgegeven bij de ledenadministratie.

Het mobiele wedstrijdformulier (mDWF) wordt gebruikt voor alle competitie- en bekerwedstrijden vanaf de JO12 en MO12. Het “oude” DWF is niet meer beschikbaar. Voor Onder 8 t/m Onder 11 is er geen verandering. Geen gebruik mDWF, maar de uitslag invoeren via Sportlink Club.

 

 

De voordelen op een rij:

  • Minder tijd kwijt aan het invullen van het Digitale Wedstrijdformulier Het wedstrijdformulier kan per telefoon ingevuld worden en na de wedstrijd vult de scheidsrechter de uitslag in via zijn telefoon. Er hoeft geen gebruik meer gemaakt te worden van de PC.
  • Geen gedoe meer met de spelerspasjes Met de Wedstrijdzaken-app zijn de fysieke spelerspassen verleden tijd, alle pasjes van je team zitten namelijk digitaal in de app. En mocht je zó verstrooid zijn dat je zelfs je telefoon vergeet, kan je ook gewoon inloggen op het toestel van iemand anders om de pasjes te laten zien en het formulier in te vullen.

 

Juiste e-mailadres:

Voorwaarde is dat elk lid bekend moet zijn bij DVC Appingedam en de KNVB met het juiste emailadres. Gebruik voor het inloggen bij de App Wedstrijdzaken dus het e-mailadres waar je mee bekend bent bij DVC.

 

Ben je elftalleider, aanvoerder, scheidsrechter of wedstrijdsecretaris download dan de app want je hebt hem komend seizoen nodig.

 

Hoe werkt het Mobiel Digitaal Wedstrijformulier?

De KNVB heeft duidelijke en uitgebreide handleidingen en instructievideo's gemaakt waarin stap voor stap uitgelegd wordt hoe deze nieuw app te gebruiken. Deze zijn zowel als video te bekijken als ook als PDF te downloaden.

 

  • Link naar handleiding vanuit de KNVB.
  • Link naar de handleiding vanuit Sportlink (deze bevat gedeeltelijk dezelfde informatie).