Aanpak en indeling kantinediensten

Beste ouders en leden,
Binnenkort start de competitie van het seizoen 2022/2023. Vanuit de kantinecommissie hebben wij gekozen voor een nieuwe aanpak. Dit betreft het indelen van de kantinediensten voor alle jeugdteams.

 

Hierbij een korte uitleg:

Door de kantinecommissie zal er een rooster worden gemaakt voor het uitvoeren van de kantinediensten. Ouders van de juniorenteams worden rechtstreeks via de e-mail ingelicht over de datum en tijd waarop zij zijn ingedeeld. Mocht het niet schikken om op de betreffende dag deze dienst in te vullen, verzoeken wij u vriendelijk om binnen het eigen team en op eigen initiatief vervanging te regelen.
De indeling van de kantinediensten voor senioren zullen op dezelfde manier als vorig seizoen plaats vinden. Hiervoor zal de coach/leider betreffende spelers aanwijzen om de diensten in te vullen. Het definitieve rooster zal zichtbaar worden op de website: www.dvcappingendam.nl 
Veel handen maken licht werk! Als iedereen bereid is om een handje te helpen maken we het makkelijk en gezellig voor elkaar en voorkomen we dat de kantine gesloten moet worden. We kijken erna uit om er samen een succesvol seizoen van te maken!

 

Kanintecommissie:

De kantine commissie bestaat sinds dit jaar uit: Inge de Greef, Arne Dalman, Jelmer Tooren, Ferry Oldenburger, Daan de Groot en Tara Oosterhuis.
Hierbij een korte voorstelronde van de nieuwe leden:

 

  • Mijn naam is Jelmer Tooren ik ben spelend lid van DVC 3 en voetbal sinds 2004 in Appingedam. Ik hoop een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de club door mij in te zetten voor een gezellige kantine voor alle leden.
  • Mijn naam is Tara Oosterhuis. Al enige tijd sta ik langs de lijn bij dames 1. Maar naast klap fee zijn, help ik ook graag een handje mee.
  • Ik ben Arne Dalman. Al jaren een vertrouwd gezicht binnen de club. Ik draai al acht jaar graag kantinediensten en vindt het daarom leuk om ook tot de kantinecommissie toe te treden. Verder ben ik leider van het tweede, gastheer bestuurskamer en lid van de activiteitencommissie.
  • Hoii! Ik ben Inge de Greef. Ik speel nu 6 jaar bij vrouwen 1 met heel veel plezier. Naast een sportieve bijdrage zou ik ook graag een actieve bijdrage leveren aan DVC.  Met mijn horeca achtergrond leek het mij tof om me in te kunnen zetten voor een leuke en gezellige kantine, waar we met elkaar nog veel leuke feestjes kunnen vieren🍻!

 

Met vriendelijke groet,
De kantinecommissie