Aankondiging jaarlijkse verenigingsdag op zaterdag 16 juni

Beste leden,

 

Zaterdag 16 juni aanstaande vindt de jaarlijkse verenigingsdag van DVC Appingedam plaats. De eerste gezamenlijke verenigingsdag was vorig jaar een groot succes met een mooie opkomst aan teams voor het familievoetbal. Deze verenigingsdag staat wederom in het teken van familievoetbal met aansluitend een BBQ.

 

Het programma gaat om 13.00 van start (vanaf 12.30 is iedereen welkom) met het inmiddels beroemde en wel bekende '10x10 familievoetbal'. Hierbij is iedereen welkom om in het team mee te spelen: opa's en oma's, vaders en moeders, neefjes en nichtjes. Kortom: iedereen mag deel uit maken van het team, dus ook niet-leden.

 

De teams worden dus niet ingedeeld op leeftijd/sterkte. Daarnaast is het verplicht om verschillende leeftijden in een team te hebben. Het is dus niet toegestaan om je in te schrijven met enkel spelers uit een veldteam waarmee je afgelopen seizoen in de competitie hebt gespeeld. Het gaat tenslotte om de gezelligheid en juist de diversiteit in een team maakt het leuk!

 

Opgave

Het team moet uit minimaal 12 spelers bestaan en dient uiterlijk 9 juni opgegeven te zijn via activiteitencommissie@dvcappingedam.nl. Nadat alle teams verwerkt zijn zullen we de schema’s naar de personen mailen die de teams bij ons hebben opgegeven.

Opgeven met de volgende gegevens: Teamnaam + spelers die deel uitmaken van het team.

 

Tijdens deze dag zullen we 's avonds aansluitend een gezamenlijke barbecue houden. Hier is geen opgave voor nodig dus je kunt last-minute nog besluiten om lekker aan te schuiven! Muziek en ander vermaak voor de kids zullen we natuurlijk ook verzorgen.

 

We hopen jullie allen te verwelkomen op zaterdag 16 juni!


De activiteitencommissie