10E EDITIE AMASUS DAMSTERJEUGDTOERNOOI GROOT SUCCES

Het weekend van 30 juni en 1 juli stond in het teken van de 10e editie van het Amasus Damsterjeugdtoernooi op ons sportpark in Appingedam. Tijdens het toernooi nemen alle jeugdteams van DVC deel aan de poules en komen clubs vanuit de hele provincie alsmede Drenthe op bezoek.

Vrijdagavond startte het toernooi met poules voor de JO17, MO17 & JO19 waar we 23 teams in totaal mochten verwelkomen. Een geslaagde avond met een mooie opkomst waarbij de sfeer op het sportpark gezellig was tot in de late uurtjes. Zaterdagochtend was het de beurt aan de jongste jeugd JO7 t/m JO13 incl. MO13. Ruim 50 teams namen deze ochtend deel aan ons toernooi en het creëerde een gezellig vol sportpark. Ondanks de regen heeft iedereen zich goed vermaakt en was de sfeer wederom geweldig!

Voorafgaand aan de prijsuitreiking verzorgde freestyler Thiago een show vol entertainment en vervolgens ging ieder team met een beker huiswaarts. Zaterdagmiddag sloten we de dag af met de JO14, JO15 en MO15 poules. Ook deze middag ruim 20 teams die deelnamen aan het toernooi. Het plezier straalde ervan af en er werd leuk voetbal gespeeld.

We kijken terug op een geslaagde editie van het Amasus Damsterjeugdtoernooi waarbij we ruim 1300 kinderen hebben mogen verwelkomen. We zien jullie graag volgend jaar weer terug bij de 11e editie!