Covid-19

Nieuwsbericht 17 juni: ouders/verzorgers/familie weer welkom bij trainingen

Na overleg met Gemeente Appingedam is het bij ons ook weer toegestaan om te kijken bij de trainingen van de jeugd, mits ouders/verzorgers/familie zich aan de 1,5 meter maatregel houden. Een mooi en fijn bericht!

Zie hier het rtvnoord nieuwsbericht:
https://www.rtvnoord.nl/nieuws/714251/Ouders-mogen-toch-langs-de-lijn-staan-bij-sporttraining-kind?fbclid=IwAR2fVQ-eZyUQm77qk71eq_nK6sF5xhpRS_g8HU1JvGYosGm4qM-pV2xG7dU

 

Nieuwsbericht 14 juni: GEEN trainingen tijdens de zomervakantie

Helaas was in een eerder bericht onduidelijkheid geschept over de mogelijkheid tot het doortrainen in de zomervakantie. 

Na goed overleg tussen het bestuur en de betrokken commissies (VTZ, jeugd, onderhoud en materialen) is besloten dat er NIET doorgetraind wordt tijdens de zomervakantie. 

We beseffen dat we hiermee een groep teleurstellen, maar we gunnen met name, al onze vrijwilligers ook een periode van rust zodat iedereen in het nieuwe seizoen weer vol goede moed kan en wil starten.  De laatste trainingen zullen dus voor alle teams in de week van 29 juni t/m 3 juli plaatsvinden. 

We hopen op jullie begrip. 

 

Nieuwsbericht 3 juni: SPORTPARK WEER OPEN

Nu de maatregelen per 1 juni weer verder versoepeld zijn en de jongeren t/m 18 jaar tijdens het sporten geen rekening meer hoeven te houden met 1,5 meter-maatregel hebben we na overleg met de gemeente besloten het sportpark weer toegankelijk te maken voor deze doelgroep buiten onze georganiseerde en begeleide trainingen.

De gemeente geeft aan dat er, net als voor de corona crisis, regelmatig gecontroleerd zal worden door politie en toezichthouders. Ook de jongerenwerkers nemen het sportpark weer mee in hun rondes door Appingedam.

We danken jullie allemaal voor het begrip tijdens de sluiting en hopen dat jullie met respect weer gebruik gaan maken van ons mooie sportpark want helaas worden we regelmatig geconfronteerd met kleine en grotere vernielingen aan het kunstgras, dug-outs, etc.

Overige informatie


Overige algemene informatie is te lezen op:

https://www.knvb.nl/themas/coronavirus
https://nocnsf.nl/coronavirus-en-sport
https://www.appingedam.nl/home/coronavirus-informatie_44142/